Autor Wątek: Sprzedam MBB Flevo Bike  (Przeczytany 2466 razy)

flevonautik

• sympatyk
  • *
Sprzedam MBB Flevo Bike
« dnia: Maja 09, 2012, 07:41:48 pm »
Witam,

z żalem muszę pożegnać się z moim Flevobike - kompletny brak czasu oraz zmiany zawodowe (lokalizacja) przekreślają możliwość korzystania z poziomki. Flevo jest typem MBB z Holandii, który kierowany jest tak naprawdę siłą umysłu a nie rąk. Krótko: skrajnie inne doznania oraz nauka jazdy od nowa. Flevo jest oryginałem ( ma wybite numery) a nie podróbkami, które pokazały się na e-bay w Niemczech. Z wyposażenia ( 2 x Magura, zębatka 70" wykonana ze stali samolotowej). Ten kultowy rowerek już nie jest produkowany więc już jest ilościowym rarytasem. Flevo był produkowany seryjnie więc nie ma mowy o brakoróbstwie lub niesprawdzonych technologiach. W necie można znaleźć wiele stronek poświęconych Flevo - więc zapraszam do lektury. Wszelkie inne informacje możecie żądać od mnie telefonicznie lub per e-mail. Cena do uzgodnienia, odbiór najlepiej osobiście (chociaż Flevo fantastycznie się składa) mogę rowerek dowieżć w każde miejsce ( dużo podróżuję służbowo) tel. 695-251-043 Igor, i.gorzelski@gmail.com

Niewiem jak załączyć zdjęcia, dla zainteresowanych wyślę na e-maila. pzdr. Igor