Autor Wątek: SPRZEDAM rower poziomy CYKLOTUR TOUR  (Przeczytany 5793 razy)

maciej_011

• sympatyk
  • *
SPRZEDAM rower poziomy CYKLOTUR TOUR
« dnia: Kwietnia 23, 2012, 08:47:16 pm »
Witam serdecznie
Mam do sprzedania rower poziomy firmy Cyklotur w wersji TOUR. Kupiłem go dwa sezony temu jako nowy w sklepie Cyklotur. Wówczas to był jeden z najlepszych modeli tej firmy. Kosztował on wówczas około 5,5 - 6,0 tyś PLN. Jestem jedynym jego użytkownikiem. Przez te dwa lata przejechałem około 200 (góra 300km), czyli tyle co nic. Stan roweru jest idealny prawie że identyczny ze stanem w dniu zakupu. Rower sprzedaję bo jazda na "poziomce" u mnie "nie zaskoczyła". Rower jeździ jak należy i sprawuje się świetnie. Nawet taki amator jak ja daje sobie na nim radę. Ponieważ jest to forum fachowców to w kwestii wyposażenia w osprzęt nie będę się wymądrzał. Specyfikacji ani danych technicznych nie podaję, przede wszystkim dlatego że dobrze się na tym nie znam. Zapraszam na stronę Cykloturu. Zainteresowanych zapraszam do obejrzenia "poziomego" i na jazdę próbną. W razie potrzeby na prośbę telefoniczną lub mailową odczytam "z natury" informacje o osprzęcie. Odpowiem także na wszelkie pytania. Dokładam dodatkową oponę do treningera. Zapraszam i zachęcam do zakupu.
Zdjęcia i cena na stronie:
http://tablica.pl/oferta/rower-poziomy-cyklotur-tour-stan-jak-nowy-ID117td.html

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 23, 2012, 09:55:17 pm wysłana przez maciej_011 »

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
Odp: SPRZEDAM rower poziomy CYKLOTUR TOUR
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 25, 2012, 08:35:19 pm »
Maciej skontaktuj się ze mną proszę na PW.
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

maciej_011

• sympatyk
  • *
Odp: SPRZEDAM rower poziomy CYKLOTUR TOUR
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 16, 2012, 08:23:43 pm »
Witam ponownie.
Informuję, iż rower został sprzedany. Zainteresowanie było duże. Wszystkim, którzy poświęcili swój czas na przeanalizowanie ogłoszenia dziękuję. Wszystko wskazuje na to, że rower poszedł w dobre ręce. Jest wśród was nowy "poziomowiec".
Pozdrawiam