Autor Wątek: KUPIĘ Fotelik laminatowy do LWB na 182 cm  (Przeczytany 3429 razy)

jackm

• sympatyk
  • *
KUPIĘ Fotelik laminatowy do LWB na 182 cm
« dnia: Kwietnia 21, 2012, 08:41:39 am »
Witam!

Jak w temacie. Przerabiam starego LWB (chyba Kaczmarek) i fotelik w nim jest laminatowy ale z "epoki" dodatkowo potrzbuję go minimalnie cofnąć.

--
Jacek
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 21, 2012, 08:55:42 pm wysłana przez jackm »

SAC

• wyczynowiec na poziomie
Odp: Fotelik laminatowy do LWB na 182 cm
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 21, 2012, 12:36:08 pm »
Ale sprzedasz czy kupisz? Ja obstawiam, że kupisz, ale nie jest to precyzyjnie napisane, w temacie również.   

jackm

• sympatyk
  • *
Odp: KUPIĘ Fotelik laminatowy do LWB na 182 cm
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 21, 2012, 08:56:58 pm »
Witaj!
Juz poprawione.
Dzięki za wytknięcie oczywistego niedopatrzenia.

--
Pozdrower
Jacek

jackm

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 23, 2012, 08:32:22 pm »
Witaj!

Od tego zacząłem. Pierwszy kontakt juz nie będzie miał a Cyklotur chciał mi sprzedać wersje fotelika ergo. Ja chce typowy fotelik do LWB.

--
Pozdrower
Jacek

Yin

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 24, 2012, 04:14:51 pm »
Od tego zacząłem. Pierwszy kontakt juz nie będzie miał a Cyklotur chciał mi sprzedać wersje fotelika ergo. Ja chce typowy fotelik do LWB.
Tzn. nie będzie miał tylko fotelików do lwb czy fotelików w ogóle? ( Jarek nie rób nam tego..) Zasadniczo nie ma przeszkód żeby dać fotelik od żeby od swb do lwb kwestia kontu jaki ma oryginalny fotelik ( te od lwb są bardziej ''siedzące''). Jak możesz wrzuć fotki poziomki, może coś wymyślimy.

Ps. Nie musisz pisać za każdym razem na forum ''witaj'' - wystarczy jedno przywitanie w odpowiednim temacie, chodzi o przejrzystość - gdyby każdy witał się w każdym poście to połowa tekstu była by wymianą uprzejmości ;)

Ps2: spróbuj jeszcze tu: http://www.car-bike.com.pl/index.php?lang=pl&page=inne&id=19
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 24, 2012, 04:20:47 pm wysłana przez Yin »