Cześć. Na początek sorry, że pisze tutaj, ale naprawdę nie miałem bladego pojęcia w który dział to wrzucić. Mam wrażenie, że pasuje to zarówno do wiadomości, albo do różności. Zaryzykowałem i pisze tu. W razie, gdyby jednak lepsze były Różności, proszę o przeniesienie wątku.
A teraz do rzeczy: Jak wiecie, pracuję w Polsce na Rowery. Co jakiś czas staram się, by coś tam było o poziomach napisane i by było to z głową. Teraz uruchamiamy spore zmiany - będziemy mieli blogi na stronie (to raczej nie będzie oferta dla każdego, łącznie tych blogów będziemy mieli kilka lub max kilkanaście, wyselekcjonowanych). I szukamy ludzi do ich pisania.
Pomyślałem, że wśród braci poziomej znalazłby się ktoś, kto chciałby szerzyć właściwy punkt widzenia (czyli poziomy punkt widzenia:D) w ramach takiego bloga. Robota raczej nietrudna, nie ma jakiegoś limitu tekstów, czy ograniczenia co do tematyki (jedyne ograniczenie: piszemy o rowerach) więc można poruszać tematy lokalne, ogólnopolskie, albo techniczne. Raczej nie chodzi nam o prowadzenie bikestatsów, czy innego bloga w którym ktoś będzie opowiadał o swojej codziennej drodze do pracy, ale już np blog poziomkowicza promujący rowery poziome, piszący o zaletach jazdy nimi, o poradach dla pozczątkujących poziomkowiczy itp itd byłby ok.
Pytanie brzmi: Czy byliby zainteresowani (lub jeden zainteresowany), by szerzyć taki poziomy punkt widzenia?
EDIT: Dość istotnej rzeczy nie napisałem - to nie jest praca, nie ma za nią wynagrodzenia. To po prostu kanał, który mogę załatwić, a który może służyć do szerzenia poziomych idei.