Autor Wątek: Witam z Kaszub  (Przeczytany 6465 razy)

araszek

• sympatyk
  • *
Witam z Kaszub
« dnia: Stycznia 10, 2012, 10:00:06 pm »
Cześć

Na imię mam Krzysiek, mieszkam w Wejherowie. Kilka lat temu 'popełniłem' swoją pierwszą konstrukcję (niskobudżetowy i eksperymentalny SWB - połączenie składaka i górala). Eksperyment się sprawdził - rower przejechał około 1kkm i potwierdził, że jazda jest możliwa, fajna, a konstrukcja realna do wykonania. W międzyczasie marzył mi się rower 3 kołowy, ale na razie na etapie projektowania się skończyło, ale na pewno kiedyś jeszcze do tego wrócę. Ostatnio nabrałem chęci, by odświeżyć pasję i zbudować rower już nie jako eksperyment, ale taki do jazdy - lekki i ładny, ale jak zacząłem przeglądać dział Techno, to chyba mi się to nie uda, bo już kusi mnie kolejny eksperyment i wykorzystanie pomysłów, które tam 'podpatrzyłem'. Mam nadzieję do wiosny/lata złożyć całą konstrukcję i w tym roku cieszyć się jazdą 'na poziomie' ;).

--
Pozdrowienia
Krzysiek

SAC

• wyczynowiec na poziomie
Odp: Witam z Kaszub
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 10, 2012, 11:19:21 pm »
Witam serdecznie,
się cieszymy, żeś tutaj z nami. Pokaż fotki tego eksperymentu co na nim tysiąc przejechałeś. Najlepiej w galerii.
Pozdrawiam
Tomek

pajak_gdynia

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 11, 2012, 09:49:28 am »
No, lokalna grupa powoli się może ruszy?  :D
Pozdrawiam z Gdyni

araszek

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 13, 2012, 06:26:32 pm »
No, lokalna grupa powoli się może ruszy?  :D
Pozdrawiam z Gdyni
To fajnie, że jest ktoś jeszcze tak blisko. Jeżeli pisząc 'lokalna grupa' miałeś na myśli jakieś spotkania 'na żywo', to jestem chętny ;)

--
Pozdrowienia
Krzysiek

pajak_gdynia

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 13, 2012, 10:04:18 pm »
A jak będzie cieplej, to i może otworzymy grupę trójmiejską. Osobiście wiem, że sporo poziomek tu jest, muszę nawiązać lepsze kontakty z paroma gostkami z Gdyni (podobno jeden z nich buduje poziomki.. ale na forum się nie odezwał)

A jak robisz nowego.. to polecam low-racera! Żaden z nas się nie będzie się wychylał do góry :)