Autor Wątek: poziomkowe sny  (Przeczytany 3158 razy)

Danielasty

• całkiem inny wariat
poziomkowe sny
« dnia: Grudnia 06, 2011, 09:24:50 pm »
Witam, czy mieliście kiedyś sen z udziałem poziomek?
Ja np miałem wczoraj, chociaż nigdy na oczy nie widziałem nikogo to śnił mi żółty swb gromanika, LWB nahtaha, i jakieś niebieske swb z wigry. Ogółem gdzieś cała trójka jechała, gdy nagle migneli mi koło oka i powiedziałem że mam poziomkęi zaraz po nią pójdę. Akcja działa się na osiedlu na którym nie mieszkam już sporo lat, więc poszedłem po poziomkę i mi to sie przypomniało że już tutaj nie mieszkam. Wróciłem się by powiedzieć o całej sytuacji ale się rozjechali

Może Wy o powiedziecie o swoich poziomkowych snach?

koncki

• wyczynowiec na poziomie
Odp: poziomkowe sny
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 06, 2011, 09:32:25 pm »
A ja jechałem w sobotę o 7 rano na poziomce z Nowej Soli do Zielonej Góry i mi się spać chciało... ale nie zasnąłem!!!

Yin

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 07, 2011, 10:05:17 pm »
Dawniej śniły mi się detale konstrukcyjne poziomek, szczególnie jak wkręcił mi się jakiś konkretny projekt na warsztat :)

storm

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 08, 2011, 12:01:25 am »
Miałem taki sen, jakoś tak parę tygodni po Zlocie w Turawie... W moim śnie pewien znany Poziomkowicz, dosyć charakterystyczny zresztą jedzie przed jakimś autobusem, zmienia pas i ląduje przed nadjeżdżającym z tyłu TIRolotem a spodziewając się tego, jeszcze stara się ułożyć tak, aby zmieścić jakoś pod nim... :((((

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 09, 2011, 12:29:26 pm »
No to i ja mogę się dopisać - śniło mi się, że zjeżdżałam poziomką z jakiejś górki w kierunku plaży. I śniła mi się Warszawska Masa Krytyczna. :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P