Autor Wątek: IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH 2011  (Przeczytany 196708 razy)

zulus

• kolarz na poziomie
    • rajder opole
Odp: IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH 2011
« Odpowiedź #240 dnia: Września 02, 2011, 09:37:07 pm »
A dla mnie już miejsca na zlocie podobno nie ma. Nie dostanę koszulki, nie będę nocował w tych samych pokojach co Wy. Wszystko dlatego, że ktoś założył górną granicę osób na zlocie na 50 (60, ale organizator nocuje z uczestnikami też 10 miejscowych), a ja z racji na szpital nie mogłem zgłosić się wcześniej :(

Oczywiście będę z Wami, tylko pewnie nocował będę gdzie indziej. Ale organizację tegorocznego zlotu już oceniam słabo. W poprzednich latach takich problemów nie było.

Przykro mi to czytać.
W zeszłym roku w Pile nie było tylu chętnych na zlot (ok. połowa tego co ma być w tym roku) . To samo 2 lata temu. Ten rok przewidzieliśmy na około 60 osób. Nie spodziewaliśmy się tak dużej ilości chętnych.
Z noclegami w osrodku oraz sasiednich nie ma problemow, tylko bedzie pelna odplatnosc. Z wyzywieniem tak samo.
Latwo krytykowac nie robiac nic.

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #241 dnia: Września 02, 2011, 09:43:39 pm »

Przykro mi to czytać.

pace, pax... panowie.. jest impreza, są emocje, fajnie że brakło miejsc, to znaczy że społeczność rośnie. Regulamin i zasady były jasno określone, zgłoszenia do końca sierpnia, kto chciał to dał radę, kto nie mógł... trudno, też da radę, nie wydaje mi się żeby to był jakiś problem, oceniać będziemy po, a nie przed, szkoda sobie psuć zabawę z powodu jednej osoby która przegapiła, nie mogła, nie miała możliwości. Nawet jeśli tą osobą jest Raffi ;)

raffi

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #242 dnia: Września 03, 2011, 09:37:27 am »
Z noclegami w osrodku oraz sasiednich nie ma problemow, tylko bedzie pelna odplatnosc. Z wyzywieniem tak samo.

Tu nie ma problemów, że bez zniżki. To mam wpłacać? Tylko powiedz ile i gdzie i temat sprawnie zamkniemy. Za 2 osoby z wyżywieniem.

Latwo krytykowac nie robiac nic.

Łatwo krytykować czyjeś nic nie robienie nie wiedząc ile w rzeczywistości dana osoba na co dzień robi.

Jakub S.

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #243 dnia: Września 03, 2011, 10:08:07 am »
Zulus, ja także potrzebuję zakwaterowanie z wyżywieniem dla 1 osoby (nie dla mnie, ja zdążyłem w terminie). Czy możesz mi jakoś pomóc? Jaka to będzie opłata, czy jest możliwość łączenia w domku/pokoju (nie wiem jak to wygląda) osób ze zlotową zniżką i płacących normalnie?
Jakub Sałata

zulus

• kolarz na poziomie
    • rajder opole
« Odpowiedź #244 dnia: Września 03, 2011, 08:00:49 pm »
niestety lista uczestników jest już zamknięta. Ekstra przyjęliśmy jeszcze 10 osób (w sumie70). Więcej to już deficyt dla klubu, a z własnej kieszeni nie będziemy dokładać. Jeśli ktoś nie załapał się, a chce uczestniczyć w tym zlocie to musi sam sobie rezerwować. Rozmawiałem z właścicielem ośrodka, który powiedział: jak wpłaci zaliczkę na konto Jowisza to miejsce będzie. podaję stronę ośrodka Jowisz, tam jest cennik - http://www.owjowisz.pl/ow/cennik.html
Termin był do 31.08.2011 i ilość miejsc też ograniczona. To tak jak w promocjach, trwa ileś tam, a ilość sztuk do wyczerpania zapasów. Myślę, że jest szansa na dogadanie się co do cen z właścicielem. Ale tylko tak myślę, bo to po okresie wakacyjnym.
« Ostatnia zmiana: Września 03, 2011, 08:03:51 pm wysłana przez zulus »

Jakub S.

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #245 dnia: Września 03, 2011, 08:44:23 pm »
Co do rezerwacji to rozumiem, że pełne koszty itp. Widzę że pokoje min. 2 osobowe więc spróbuję dogadać jedno miejsce w pokoju z kimś kto ma ten sam problem (np. Raffi). Chodziło mi o to, czy taka osoba może zapłacić pełną stawkę ale zająć pokój razem z ekipą zlotową, np. 4 osobowy gdzie 3 osoby płacą stawkę zlotową a 1 pełną, czy też przydziały (pula) pokoi na zlot jest już ustalona i nie można zamienić jakiegokolwiek pokoju na większy.
Jakub Sałata

zulus

• kolarz na poziomie
    • rajder opole
« Odpowiedź #246 dnia: Września 03, 2011, 09:19:24 pm »
Chodziło mi o to, czy taka osoba może zapłacić pełną stawkę ale zająć pokój razem z ekipą zlotową, np. 4 osobowy gdzie 3 osoby płacą stawkę zlotową a 1 pełną, czy też przydziały (pula) pokoi na zlot jest już ustalona i nie można zamienić jakiegokolwiek pokoju na większy.

jeszcze do końca nie podzieliliśmy, ludziska mają wymagania. A jak by to była jakaś szkoła, schronisko? To problem z głowy. Jeśli będzie jakieś wolne miejsce w pokoju po przydzieleniu miejsc to trzeba sprawdzić czy taka jest możliwość (chodzi o zapełnienie pokoju). Będę rozmawiał dopiero w niedzielę wieczorem na ten temat z kolegą, naszym kwatermistrzem.

Jakub S.

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #247 dnia: Września 03, 2011, 09:32:49 pm »
To akurat w tej kwestii w zasadzie najmniejszy problem. Zawsze już na miejscu można się z kimś dogadać.
Czy chociaż koszulkę dla takiej osoby udało by się wykupić? Wspólne siedzenie przy grillu chyba nie będzie problemem jeśli przyniesie własne jedzenie?

Komu podać rozmiar koszulki jaki chciałbym otrzymać? Nie wiem jak duże faktycznie są te rozmiary, ale żeby nie przesadzić i nie mieć zbyt ciasnej, to wezmę dla siebie L.
Jakub Sałata

zulus

• kolarz na poziomie
    • rajder opole
« Odpowiedź #248 dnia: Września 04, 2011, 06:58:30 pm »
Prośba, jeśli ktoś ma kontakt z SAURUSEM to niech przekaże jemu o pilny kontakt z zulusem. Czas nagli.
« Ostatnia zmiana: Września 04, 2011, 07:00:02 pm wysłana przez zulus »

Irenty

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #249 dnia: Września 04, 2011, 07:26:18 pm »
z tymi koszulkami to teraz trzeba podać wymiary? czy to będzie na miejscu...

raffi

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #250 dnia: Września 05, 2011, 12:18:17 pm »
Chodziło mi o to, czy taka osoba może zapłacić pełną stawkę ale zająć pokój razem z ekipą zlotową, np. 4 osobowy gdzie 3 osoby płacą stawkę zlotową a 1 pełną, czy też przydziały (pula) pokoi na zlot jest już ustalona i nie można zamienić jakiegokolwiek pokoju na większy.

jeszcze do końca nie podzieliliśmy, ludziska mają wymagania.

Podzielcie podzielcie i nie patrzcie na jakieś wymagania. Bo teraz nawet właściciel nie umiał odpowiedzieć, czy ma wolne miejsca, czy już nie i nawet miejsca nie można tak do końca na pewno załatwić.

Ewentualnie szukam dwóch osób, które wymagań nie mają i jakby co mnie i dziewczynę do siebie przygarną do pokoju, bym miał miejsce. A ja już z właściciele mam ustalone, że jak tylko miejsce będzie, to będzie dobrze - po prostu ja zapłacę za miejsca bez dofinansowania, a osoby ode mnie z pokoju będą miały płatne tak jak mieć miały.

storm

• Gość
« Odpowiedź #251 dnia: Września 05, 2011, 12:40:26 pm »
@Raffi - ja wymagań nie mam i przygarnę ;)
Tylko nie wiem co z innymi osobami/ą z tego pokoju, ale na pewno się dogadamy :)

kaczor1

• całkiem inny wariat
  • www.kaczor2.blogspot.com
    • HPV Poland & Recumbent Bike
« Odpowiedź #252 dnia: Września 05, 2011, 12:43:08 pm »
@Raffi - ja wymagań nie mam i przygarnę ;)
Tylko nie wiem co z innymi osobami/ą z tego pokoju, ale na pewno się dogadamy :)

Również nie widzę problemu.

sławek

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #253 dnia: Września 05, 2011, 08:33:30 pm »
Gdyby zabrakło miejsc są w pobliżu ("o rzut beretem") ośrodki Peters, Wodnik, Korab, oraz pola namiotowe.
-----------
Ośrodek Wypoczynkowy "Wodnik"

Adres: 46-042 Szczedrzyk , ul. Ozimska 31 ( Powiat: Opolski, Gmina: Turawa )
    Kategoryzacja (gwiazdki): brak
    Telefon: +48 77 42 12 238
    E-mail: wodnik@wodnik.ow.pl
    Strona Internetowa www.wodnik.ow.pl
---------------------
Ośrodek Wypoczynkowy "Peters" 46-045 Turawa ul. Spacerowa 2 e-mail: biuro@owpeters.pl
tel./fax 077 421 20 89 tel. 077 421 23 63 kom. 728 37 91 25
Sławek

Irenty

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #254 dnia: Września 06, 2011, 01:41:31 pm »
A czy organizator przewidział hit wieczoru 10 września i oglądniemy na jakimś Telebimie przy pifku i kiełbasce walkę Adamka??   ;D ;D ;D ;D