Autor Wątek: takie tam  (Przeczytany 11425 razy)

pajak_gdynia

• całkiem inny wariat
Odp: takie tam
« Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 11, 2011, 10:44:12 am »
Neverhood, quite possible :) Jak ciągneliśmy się do roboty, to nawet widziałem długiego Jasia w akcji (z dwójką dzieci w skrzyni :)  A poziomek to już nawet nie liczę (no.. tylko "doszukuję" się producenta czy samoróbka). No tylko, że dość daleko od Gdyni jestem :)

A poziomkę w Polsce.. to widziałem w zeszły weekend :) Ktoś na LWB jechał (bardzo charakterystyczna kratownica, tak śmiesznie "obwisająca", koloru zielonego). Ale w końcu może mojego złożę i będę go widywał częściej na śceżkach? :)

EDIT.
W robocie trochę mnie "zdenerwowali" (tak zwana "nieoczekiwana zmiana planów"), i handlowy czwartek w Holandii mnie omniął. W Niemczech to tylko g.. a nie poziomki na mieście można uświadczyć, o Jasiach nie wspominając.  Przez ponad tydzień widziałem aż dwie poziomki, a naprawdę sporo ludzi jeździło na rowerach bo pogoda super..

Jedynie jeden "zwykły" transportowy:

i bardzo ciekawy tandem (HJD DUO):

Oczywiście wszystko to łapanki na mieście (no.. trochę się krygowałem, szczególnie tandem mnie rajcował, a właściciela nie widać było). W sklepach rowerowych rowery nietypowe nie istnieją (w jednym ze sklepów.. był recumbent: Giant Reviewe, albo jak to się tam pisze..). Najgorsze było kompletne niezrozumienie: "liegerad? was ist das?"
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 24, 2011, 05:56:47 pm wysłana przez pajak_gdynia »