Jako użyszkodnik Lynxa, podaję że u mnie bom ma około 30 cm. Na ile można go wydłużyć? hmm.. nie wiem, musiałbym to sprawdzić doświadczalnie, ale póki co nie mam tyle czasu (jeździć muszę

Ja mam 176 cm wzrostu i jeszcze sporo bomu siedzi w ramie. Kiedy kupowałem Lynxa, to końcówka bomu była widoczna przez "oczko" w ramie po lewej stronie, po regulacji na mój wzrost, oczko stało się puste, więc zakleiłem je naklejką. Co do samych wrażeń, to po 9 miesiącach użytkowania stwierdzam, że jest to bardzo wygodny wszędołaz. Codziennie jeżdżę nim w koło komina (20-50 km) przebijając się przez miasto - stąd małe koło z przodu jest pewnym atutem w manewrowości, Parę razy pokręciłem się dalej (100, 150 km), ostatniego lata pojechałem na zlot (koło 250 km) i w sumie jak na amatora bez przygotowania stwierdzam, ze do 300 można łyknąć bez problemu. Na pewno są lżejsze, szybsze i lepsze konstrukcje i zaraz cała rzesza specjalistów doradzi ci, że mówię farmazony, podkreślam więc, że to tylko moja subiektywna opinia.
https://photos.app.goo.gl/xzuVTaErMn24TeaD6