Witam. Chciałbym zaoferować kompleksową modyfikacje twojej poziomki na elektryczną.
Oferujemy wyłącznie porządne podzespoły BLDC, akumulatory li-ion, sterowniki wysokiej jakości.
Działam na forum poziome od 2 lat, a na forum arbiter pojazdów elektrycznych od około 3-4 lat, mam spore doświadczenie i dostęp do niedrogich części oraz sporo przydatnych kontaktów, więc szybki dobór odpowiednich częsci nie będzie stanowił problemu.
Wymagania jakie mogę zaspokoić to prędkość ciągła rzędy 50km/h i zasieg 80-100km na jednym ładowaniu. Uwzględniamy w zestawach również możliwość ciągnięcia przyczepki, dobieramy silniki i akumulatory do dużej niestandardowej masy pojazdy, gdzie zwyczajne akumulatory i silniki nie dają rady!
Zapraszam na moją stronę: epojazdy.blogspot.com
Na każdy zestaw jesteśmy w stanie udzielić gwarancji!
Dysponuję własnym transportem. Usługa miała by obejmować odebranie trajki od użytkownika, montaż podzespołów u mnie oraz odwózkę roweru. Czas realizacji - chętnie podjąłbym sie tego na zimę, gdyż jest więcej czasu i mogę lepiej wykonać usługę.
Dla przykładu:
dysponujemy akumulatorami nowymi firmy panasonic, sanyo, LG, sony, samsung, z czego znaczna większość jest wysoko prądowa. (>10A prądu rozładowania z ogniwa) pakiet 13S10P zapewni wydajność prądową rzędu 100A na 48V, czyli maksymalna moc na rozruch może dochodzić do 5000W! a w związku z tym nie ma takiego terenu, gdzie by rower nie podjechał!
Myślę, że zaoferowane zestawy dla użytkowników forum.poziome.pl mogą potwierdzić naszą wiedze i umiejętności, które cały czas udoskonalamy. Barierą do tworzenia zestawów pod zamówienia indywidualne jeszcze do nie dawna stanowił brak specjalistycznego sprzętu, którym już dysponujemy i możemy testować wydajność zarówno pojedynczych ogniw, jak i gotowych pakietów wraz z wydrukami komputerowymi.
Koszt kompleksowej przeróbki zaczyna się od 2,5 tys zł w górę. Cena uzależniona jest od pochyłości terenu, dystansu na jednym ładowaniu i mocy jaką rower ma dysponować. Po więcej szczegółów zapraszam na PW. Jeżeli będą zainteresowani stworzę stałą ofertę do wyboru w kilku wariantach, aby przybliżyć dokładnie cenowo parametry poszczególnych zestawów.