Autor Wątek: strobo, odblaski, i inne kaski, czyli o pseudo bezpieczeństwie...  (Przeczytany 27413 razy)

Majsterkowicz

• wyczynowiec na poziomie
Odp: strobo, odblaski, i inne kaski, czyli o pseudo bezpieczeństwie...
« Odpowiedź #45 dnia: Lipca 17, 2014, 03:53:03 pm »
Nawiązując do tematu "Wypadki, kolizję, zdarzenia...", poruszony został tam wątek odblasków własnej produkcji z folii stosowanej na znaki drogowe. Devillio, wspominałeś coś o folii dostępnej na allegro, nawet i czarnej! Czy masz jakieś konkretne namiary na tę folię? No i co najważniejsze, czy dorównuje ona jakością do folii-ścinków stosowanej na znaki?

DeVilio

• całkiem inny wariat
  • Chill... tylko chill nas uratuje.
« Odpowiedź #46 dnia: Lipca 18, 2014, 09:29:26 am »
Majsterkowicz mam namiary na tą folię, ale nie kupuję jej bo koleś jakieś pogrzane terminy realizacji ma tego. Realizacja zamówienia u niego to 1-5 dni! A czas wysyłki priorytetem poleconym 1-6 dni i kosztuje 11 ziko za wysłanie rulonika. Na allegro można kupić normalnie taką folię też co się ją stosuje do znaków drogowych jak i też taką drobniejszą. Poniżej dwa linki, jeden do tej aukcji o której wspominałem (mają też czarną folię:D i odblaskuje!) i dalej link do aukcji ogólnie z folią odblaskową.

FOLIA co ją chciałem kupić i już nie chcę :D
http://allegro.pl/folia-odblaskowa-czarna-czarny-odblask-samochod-i4417786422.html

Wszystkie aukcje:
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=folia+odblaskowa&search_scope=wszystkie+działy
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

Majsterkowicz

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #47 dnia: Lipca 19, 2014, 10:15:14 pm »
Dzięki za odpowiedź!

Z tą czarną folią, to w 100% potwierdzone info, gdyż ku mojemu zdziwieniu - mam taką na butach!
Jakiś czas temu kupiłem buty biegowe-chodowe :P firmy Nike, a jak wiadomo, każdy producent obuwia - oblepia swój wyrób logiem firmy praktycznie ze wszystkich stron. W moim przypadku połyskujące są dwa loga - po wewnętrznej oraz zewnętrznej stronie buta. Może to taki ukryty wyznacznik oryginalności obuwia, ku przestrodze dla firm podrabiających tego typu produkty?

Jak nie zapomnę, jutro wstawię zdjęcia ;)