reakcje bardzo pozytywne

często ludzie nie wyprzedzają tylko jadą jakiś czas za mną i patrzą albo jak jest natyle szeroka droga to jadą obok:) ostatnio w krakowie na alejach ruch duży a tu calutka rodzina jechała powoli równo ze mną i patrzyła na rower blokując pas:) Rowerzyści patrzą z dużą ciekawością (czasami niewiele brakowało do kolizji, bo patrzyli na mój rower jadąc dalej przed siebie....). Dużo ludzi zagaduje, niektórzy pytają jak to się w ogóle nazywa

inni znowu mają swoje teorie że to musi być niewygodne, ale po rozmowie zmieniają zdanie:) tak jak przyszła teściowa co za pierona nie chciała wsiąść na rower a teraz jak idziemy na rower to tylko ze mną

ostatnio nawet zostałem powitany przez grupkę ludzi prawie jak zwycięzce na tour de pologne

do sklepu rowerowego jak nim zajechałem to personel musiałem obwieźć koło sklepu, przy czym jeden jechał a drugi nagrywał i zmiana:) były takie okresy podczas wakacji że praktycznie codziennie zdjęcie ktoś robił roweru:) jedyny minus tej konstrukcji jest taki że przy mocnych hamulcach i bez pasażera przy nagłej sytuacji może dźwignąć tył do góry.