Znajdzie się coś takiego

Koło na 20" tylne mam na stanie

W zestawie będzie sterownik na 9 mosfet 22A na 48 - 60V. Prędkości, które uzyskuje to 35km/h na 48V i około 45km/h na 60V, także będzie można ostro na tym poszaleć

Silnik mam bezszczotkowy i bezprzekładniowy oferuje możliwośc montażu wolnobiegu do 9 przełożeń. Cenowo sterownik i silnik wyjdzie 700zł, manetka to koszt 20zł, klamki hamulcowe 39zł, nie mam w ofercie tylko displayów na 48/60V ale mogę zamiast wyświetlacza dodać za 10-15zł voltomierz cyfrowy, który będzie wyświetlał napięcie baterii. Muszę sprawdzić, bo mam ekonomizer do ebajka, tylko nie wiem, czy do 70V będzie on kompatybilny z rowerem. Sprawdzę i napiszę. Jeżeli będzie jego koszt to 50zł, wyświetla pobór mocy w watach i napięcie baterii. Zestaw bez baterii kosztowałby na 20" 775zł lub 810zł w zależności czy ekonomizer będzie kompatybilny. Sprawdzę zasilaczem serwisowym i dam znać. Z silnikami przekładniowymi na koło 20" osiągające jakieś większe prędkości jest problem, ponieważ żadko kiedy występują one w konfiguracji o dużej liczbie obrotów, a dawać za silnik przekładniowy około 500zł który ma mniejszą żywotność niż bezprzekładniowy mija się z celem

Gdybyś był zainteresowany wyślę zdjęcia podzespołów jak to dokładnie wygląda.
Jeżeli będziesz zainteresowany zestawem dam kontakt do kogoś, kto robi na zamówienie dobre baterie li-ion i li-po, tak, żeby zestaw był gotowy do montażu.