Autor Wątek: Sprzedawcy, importerzy oraz konstuktorzy komercyjni.  (Przeczytany 13025 razy)

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
Odp: Sprzedawcy, importerzy oraz konstuktorzy komercyjni.
« Odpowiedź #15 dnia: Listopada 21, 2010, 10:44:18 pm »
Cruzbike. Zrobiłeś wywiad i chwała Ci za to. Niemniej jednak to w interesie sprzedawcy powinno być robienie reklamy ze swoimi "zabawkami" Do mnie TEN SPRZEDAWCA NIE TRAFIŁ.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

pajak_gdynia

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 22, 2010, 07:49:35 am »
No, sprzedawca odpowiada bardzo chętnie na każde pytanie. Gostek szuka na marktplaatsach i zajmuje się transportem do Polski.
Tej Optimce Dragon (z lampionem z tyłu) się już wcześniej przyglądałem, stąd też wiem. Holenderski właściciel (chyba jeszcze ciągle) pisał, że stan roweru jest "jak nowy" ze zwykłymi śladami użytkowania.
No chyba, że to odpowiedzi sprzedawcy "nie trafiają" w twoje gusta.

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #17 dnia: Listopada 22, 2010, 05:49:50 pm »
Pajak_gdynia. Jakoś ta oferta na allegro była bezpłciowa.
Widzę, że trochę kol. urozmaicił propozycje.
« Ostatnia zmiana: Listopada 22, 2010, 07:10:14 pm wysłana przez hansglopke »
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

pajak_gdynia

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #18 dnia: Listopada 22, 2010, 09:26:46 pm »
Po prostu klient "jeszcze się nie zna", nie dostał po d... Aukcja raczej informacyjna, szczególnie że sprzedaje sprzęt, którego jeszcze nie ma.
Ciekawe co zrobiłby gostek (bo 3200 to tak mniej-więcej "kup teraz", a on przecież jeszcze zarobek musi jakiś mieć). No chyba, że koszty przesyłki będą 400zł..
Holender od tej Optimy  (no ona ciągle mnie kręci..) stwierdził, że aukcja jest ciągle aktualna bo cena jest za niska (znaczy się czeka na kupca za 800e, ale pewnie i za 750 by poszła). Jak w przyszłym roku pojadę "na roboty", to chyba wrócę z poziomką.. Najwyżej wynajmę mieszkanie jak się żona znerwuje ;D

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #19 dnia: Listopada 22, 2010, 09:33:25 pm »
A ja myślałem, że do Grudziądza pojadę, dosiądę tych wszystkich rowerów i wybiorę najbardziej podchadziaszczy. Lipa normalnie.