Autor Wątek: Cyfrowe lusterko wsteczne  (Przeczytany 10243 razy)

Yin

• całkiem inny wariat
Odp: Cyfrowe lusterko wsteczne
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 24, 2010, 12:16:56 am »
Zasugerowałem się że dłubiesz pozioma od podstaw, a widzę że stawiasz na dobry i sprawdzony towar z jednej stajni :).

Jakub S.

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #16 dnia: Maja 24, 2010, 12:26:32 am »
Nie mam sam maszyn ani umiejętności do w pełni samodzielnej budowy (a chciałbym) więc stawiam na kogoś kto już trochę konstrukcji przerobił i wyciągnął z własnych błędów wnioski. Dobrze że złapałem pare miesięcy temu pracę którą da się czasowo pogodzić ze studiami (nota bene, przy rowerach) i wyrabiam się finansowo. Swoją twórczą pasję wyładowuję na różnych mechanicznych usprawnieniach korzystając z pomocy różnych warsztatów :) A ostatnio np. rozebrałem, wyczyściłem i poskładałem 8 biegowego Nexusa z trójkołowca (ale to było zbyt skomplikowane żeby robić zdjęcia jak przy Dualdrive, musiałem się skupić na składaniu wszystkiego bo poszedłem nieco dalej niż Shimanowska instrukcja i nie do wszystkiego miałem rysunki pokazujące kolejność części).
Ale wróćmy do cyfrowych lusterek, o rowerze pogadamy jak go zrelacjonuję na forum ;)
Jakub Sałata

kapitanwasyl

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 27, 2010, 09:03:18 pm »
Z Decathlona to ja planuję nabyć namiot 4- osobowy ,bo dobre mają .A to zwierciadło to trochę drogo .

PS.  Może wie ktoś kiedy w Łodzi Decathlon otworzą bo coś mi się o uszy obiło ???

Dla zainteresowanych :

Decathlon  w Łodzi ma zostać otwarty dnia  02 07 2010
 " Taką odpowiedz uzyskałem od pani dyrektor Deki w Warszawie "

Czy ktoś potwierdza tę datę  ( Łodzianin )
Po usilnych poszukiwaniach w necie nic o otwarciu nigdzie nie znalazłem !!

O ile  to prawda  jadę w sobotę po namiot                           i nad Bałtyk hej...
I tak w koło  Macieju ...

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 29, 2010, 01:30:38 pm »
Ja sie obawiam w tym rozwiazaniu jednego : w czasie slonecznych dni widocznosc moze byc do bani, wiem ze to kwestia jakosci monitora, ale jeszcze uplynie duzo wody w rzekach zanim parametry będą tak dobre  zeby widocznosc w pelnym sloncu byla zadowalajaca. A to że jest to pierwszy i jedyny taki produkt, to pewnie wynika z nazewnicta, podobne zestawy dostepne sa u nas i to juz teraz i za nizsza cene :) http://tinyurl.com/2b5ljb7,