|
Yin
|
 |
« : Luty 07, 2010, 08:27:31 » |
|
Zapraszam: http://picasaweb.google.com/PoziomeNiektóre fotki mogą się dublować - postaram się to korygować z czasem, inne mogą wydawać się nie w tej kategorii co powinny,- czasem jest tak ze względu na to że ciężko jednoznacznie zakwalifikować dany rower do jednej kategorii (Np. Zox trike pasuje i do przednio napędowców, trajków do rowerów z skrętnym łańcuchem i do lowracerów  ) Na pewno niektórzy forumowicze znajdą w galerii swoje fotki, gdyby ktoś z jakikolwiek względów nie chciał żeby jego fotka znajdowała się w albumie proszę o kontakt tu lub na priv - postaram się zrealizować prośbę o usunięcie jak najszybciej.
|
|
|
|
|
|
Frame is the heart of bike
|
|
|
czolk
kolarz na poziomie

|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 08, 2010, 09:10:46 » |
|
Yin: nie lubię Cię, przez tą twoją galerię siedzę i gapię się w zdjęcia zamiast pracować. 
|
|
|
|
|
|
Franc "Rowery Poziome Rule"
niczym niewyróżniający się IMK P7 granatowa Żaba z D7F i LPG "TKP edition" zielona Xantia kombi, 2.0HDi
|
|
|
|
Maciej Długosz
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 08, 2010, 10:06:19 » |
|
YES!!!!
Bardzo dobrze uporządkowane zdjęcia!!!
|
|
|
|
|
|
Porządny rower ... to rower zmodernizowany. Często rowery bywają niedorobione i trzeba je poprawiać. Udoskonalić napęd (pasek zębaty), dołożyć owiewkę (np. pianka Plastazote LD45), silnik elektryczny (24V 250W), dobre baterie (LiFePO4), poprawić stabilność. Tylko leniwym ... niczego się nie chce.
|
|
|
|
Yin
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 08, 2010, 11:41:11 » |
|
Czolk wiesz jak to jest: praca wzbogaca, lenistwo uszczęśliwia  . Po za tym może ktoś inspirację złapie, jakiegoś nowego pozioma stworzy..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaczor1
kolarz na poziomie

www.kaczor2.blogspot.com
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 08, 2010, 11:48:42 » |
|
Mam tak jak Czolk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czolk
kolarz na poziomie

|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 08, 2010, 01:41:55 » |
|
ale dlaczego zobaczyłem tą galerię w godzinach pracy?   ? dlaczego?? choć z drugiej strony, jakbym zobaczył ją w domu, to pewnie żona by mnie za..... ten, tego
|
|
|
|
|
|
Franc "Rowery Poziome Rule"
niczym niewyróżniający się IMK P7 granatowa Żaba z D7F i LPG "TKP edition" zielona Xantia kombi, 2.0HDi
|
|
|
nahtah
kolarz na poziomie

Obieżyświat w poziomie
|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 08, 2010, 05:02:50 » |
|
Wreszcie konkretny zbiór, ładnie posegregowany i w jednym miejscu. Chyle czoła Yin!  Co prawda jeszcze nie ma wszystkich, ale aktualizacje w oczekiwaniu? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yin
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 08, 2010, 09:19:15 » |
|
Dopóki przestrzeń na fotki się nie skończy to postaram się co jakiś czas coś wrzucać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hansglopke
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 08, 2010, 09:56:25 » |
|
Galeria super. Zwłaszcza że traika mojej żony często się powtarza, nawet są foty w fazie produkcji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toft
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 08, 2010, 10:12:51 » |
|
A mojego nie ma:(...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yin
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 08, 2010, 11:36:47 » |
|
Nie chciałem powielać galerii innych forumowiczów, na których są np fotki rowerów z zlotu itp. Mam pomysł, utworzę osobną galerie pt 'Polskie poziomki' jeśli ktoś z forumowiczów chce pokazać swoja maszynę innym proszę o wysłanie fotek na adres galeriapoziome@gmail.com z ewentualnym opisem który wkleję pod zdjęciem / zdjęciami. Myślę że w dopisku powinien być przynajmniej nick z forum, łatwiej będzie skojarzyć rower z właścicielem w przypadku spotkania na szlaku (góra z góra się nie zejdzie ale poziomki i owszem  ).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nahtah
kolarz na poziomie

Obieżyświat w poziomie
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 09, 2010, 01:20:09 » |
|
Dobry pomysł - Polskie poziomki, mielibyśmy rozeznanie w temacie krajowym.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toft
|
 |
« Odpowiedz #12 : Luty 09, 2010, 03:36:17 » |
|
Rozumiem, że można dosyłać jakby w czasie tzn że będziesz uzupełniał na biezaco? czy wysylamy wysylamy i na raz wstawiasz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yin
|
 |
« Odpowiedz #13 : Luty 09, 2010, 09:28:58 » |
|
Tak będę uzupełniał na bieżąco - jak by nie było nowe poziomki ciągle się tworzą  . Prosił bym żeby po podesłaniu fotek dać znać w temacie - na forum zaglądam częściej niż na maila. Btw mały update zawartości galerii.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2010, 09:35:24 wysłane przez Yin »
|
|
|
|
|
nahtah
kolarz na poziomie

Obieżyświat w poziomie
|
 |
« Odpowiedz #14 : Luty 10, 2010, 08:11:52 » |
|
Polski zbiór poziomek i ich konstruktorów, znajdziesz na stronie www.poziome.republika.pl w dziale techno.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|