nandoz
sympatyk na poziomie

|
 |
« : Luty 07, 2010, 04:17:41 » |
|
Czesc. Jestem z Gostynia ,jezdze tylko na pionowym ,ale tematyka poziomego roweru mnie jak najbardziej interesuje. Mam nadzieje ,ze znajde tutaj wielu ciekawych pomyslów ,rozwiazan ktore pomoga mi wejsc w swiat poziomek bez wiekszych zgrzytów. Pozdrawiam. Marek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toft
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 07, 2010, 07:19:52 » |
|
Czesc, znajdz kogoś blisko siebie, moze da ci karniaka:) chyba ze jezdziles już:) Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nandoz
sympatyk na poziomie

|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 08, 2010, 01:45:48 » |
|
Mowisz ,ze jest tak zle??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaczor1
kolarz na poziomie

www.kaczor2.blogspot.com
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 08, 2010, 01:53:52 » |
|
Mowisz ,ze jest tak zle??
Nie źle. INACZEJ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toft
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 08, 2010, 10:08:34 » |
|
nie no nie miałem namyśli nic złego, porostu wyszedłem z założenia ze najważniejsze jest doświadczenie własne:). A jak zrozumialem nie miałeś dotąd takiego? Jeśli źle zrozumiałem to sorki. Po prostu chciałem pomoc a najlepsze doświadczenie własne:) Pozdrawiam:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nandoz
sympatyk na poziomie

|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 08, 2010, 10:52:34 » |
|
Nie no , dobrze zrozumiales i bardzo chetnie bym sie przejechal jakims poziomym zanim w to wejde . Byle do wiosny , wtedy moze ktorys z kolegow uzyczy na chwilke sprzet. Pozdr.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thorek
sympatyk

|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 22, 2010, 08:10:09 » |
|
Hej. Jestem nowym na tej stronie. Pochodzę z Kutna. Mówią, że to środek Europy a na pewno Polski. Po prostu wszędzie jest daleko. Mam pozioma, zrobiłem sobie prezent, zaprojektowałem i wykonałem sam, no trochę mi pomagali koledzy. Mam dużo czasu i dlatego postanowiłem wyruszyć w podróż dookoła Europy - solo. Wyruszam w kwietniu a wracam w lipiec-sierpień. Pomyślałem, że z Gostynina do Kutna jest blisko i mogę Ci zaprezentować bliżej jak wygląda takie cacko i jak się tym podróżuję. Napisz a może znajdę trochę czasu dla Ciebie. Odezwij się. Cześć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cruzbike
kolarz na poziomie

Solec Wielkopolski
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 22, 2010, 08:25:05 » |
|
no to witam nowego forumowicza  szerokiej drogi życzę 
|
|
|
|
|
|
POZIOME - TO DOPIERO PASJA !!!
|
|
|
mechanik
kolarz na poziomie

|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 23, 2010, 07:34:09 » |
|
siema siema poziom rzadzi innej opcji nie ma tu mechanik ze stolicy...malopolska wiata...mam nadzieje ze tu duzo dzieje?? sa tu jacys Profesjonalisci??  
|
|
|
|
|
|
kazda laska ma swojego popychacza a kazdy popychacz ma swoja laske
|
|
|
cruzbike
kolarz na poziomie

Solec Wielkopolski
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 23, 2010, 08:57:15 » |
|
pewnie że mamy profesionalistów ( troche posiedzisz na forum a przekonasz się że nie kłamie ) 
|
|
|
|
|
|
POZIOME - TO DOPIERO PASJA !!!
|
|
|
mechanik
kolarz na poziomie

|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 23, 2010, 09:58:15 » |
|
posiedzialem 'troche' i jak narazie ich nie poznalem....  !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sławek
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 23, 2010, 10:18:20 » |
|
mechanik napisał posiedzialem 'troche' i jak narazie ich nie poznalem.... No chłopie, chyba masz zły dzień... idź już spać, wypocznij i spojrzysz na świat weselszymi oczami... Żebyś był babą to bym pomyślał, że masz okres  W 2 dni napisałeś koło 30 wiadomości. Gdybyś tą energię spożytkował na przeczytanie co inni wcześniej napisali - zobaczyłbyś, że na tym forum przyjęty jest zupełnie inny styl wypowiedzi.
|
|
|
|
|
|
Sławek
|
|
|
|
cyqlop
|
 |
« Odpowiedz #12 : Luty 23, 2010, 10:20:10 » |
|
dzisiaj jest halny to może dla tego ma zły humor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sławek
|
 |
« Odpowiedz #13 : Luty 23, 2010, 10:30:58 » |
|
Złośliwa małpa ze mnie ale powstrzymać się nie mogę Najpierw kawał "Ziemia!" krzyknęli rozbitkowie "Żarcie!" krzyknęli tubylcy mechanik napisał "są tu jacyś profesjonaliści?" Nie ma, wczoraj zjedliśmy ostatniego  Baco a są u was jakieś atrakcje turystyczne? Była jedna ale ostatnio za mąż wyszła Pozdro Sławek
|
|
|
|
|
|
Sławek
|
|
|
mechanik
kolarz na poziomie

|
 |
« Odpowiedz #14 : Luty 24, 2010, 07:17:02 » |
|
przed zarejestrowaniem sie przeczytalem cale forum stare i nowe i sa tu ludzie ktorzy sie na czyms znaja alle sa i tacy co moze i maja pozioma robionego na oko bez jakich kolwiek obliczen i projektu tylko by byl i jezdzil...oczywiscie pamietam swoj pierwszy projekt (szacunek!!)...ja bym chcial rozmawiac z tymi pierwszymi bo sadze wiedza o czym mowia i na jaki Temat...!! a nie opowiadaja kawalow czepiaja sie j polskiego bo to nie te forum??!! czas Troszke zlecial od 1poziomca wiedza na temat rowerow i nie tylko!! tez sie zmienila i chcial bym ja wykorzystac i zrobic Profesjonalny rower i mysle ze ludzie z tego forum cos doradza tylko po czesci bo koncepcja juz jest jeszcze kilka detali...i sadze ze sie uda gdyby tak nie bylo to bym sie za to nie zabieral!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|