No, dobrze, odgrzebię ten temat. To jest w zasadzie list do administratora forum. W odróżnieniu od wielu forów to zachowuje się nietypowo (co utrudnia życie) w następujących sytuacjach:
1. Kiedy piszę w jakimś temacie, po zatwierdzeniu mojego posta wyrzuca mnie do listy tematów (aktualnego podforum), zamiast zostawić podgląd tematu z moim postem jako ostatnim. To jest mocno utrudniające, np. jeśli chcę sprawdzić, czy we wpisie nie popełniłem błędów.
2. W wiadomościach prywatnych nie mogę wyświetlić sobie moich wysłanych postów, a precyzyjnie mówiąc, jest tylko jeden taki post.
W nawiązaniu do sugestii dotyczącej puntu 2, że czegoś nie zaznaczam, informuję, że checkbox dotyczący zapisania mojej wiadomości prywatnej mam zaznaczony. I sporadycznie taka wiadomość wysłana jest pokazywana w wysłanych, ale zazwyczaj jej tam nie ma. Myślę, że w wysłanych mam ok. 15-20% wiadomości, które wysłałem.
Czy można coś z tym zrobić?
Na jakiej wersji i numerze bazy hula to forum i jaka jest wersja php? Wydaje mi się, że wprowadzenie lekkich usprawnień poprawi jakość i tak zwane bezpieczeństwo komunikacji. Chociaż akurat w tym ostatnim mam niejasne przeczucia, że mamy tu dziury, jak w szwajcarskim serze.
Pozdrawiam.