Autor Wątek: IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH 2011  (Przeczytany 196786 razy)

Makenzen

• całkiem inny wariat
Odp: IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH 2011
« Odpowiedź #330 dnia: Września 13, 2011, 03:30:05 pm »
A ja chciałabym jeszcze podziękować organizatorom za jedną rzecz. Za to, że koszulki zlotowe są czerwone :) Bardzo lubię ten kolor i mam na niego niezłą fazę, jeśli chodzi o ubrania i dodatki :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

raffi

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #331 dnia: Września 13, 2011, 03:33:12 pm »
Kto wygrał konkurs ze zmianą dętki ?

Dołączam się do pytania, bo info przydałoby się do artykułu jaki piszę na Polskę na Rowery. Wygrał generalnie Poziomkowicz z "motocykla", ale imienia niestety nie pomnę.

Przydałoby się też szybkie info, kto jeszcze dostał nagrody i za co.

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #332 dnia: Września 13, 2011, 03:34:49 pm »
Wygrał generalnie Poziomkowicz z "motocykla", ale imienia niestety nie pomnę.

Leszek Bierski.
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

raffi

« Odpowiedź #333 dnia: Września 13, 2011, 04:24:33 pm »

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #334 dnia: Września 13, 2011, 04:29:22 pm »
Raffi... zapytaj w tej Polsce na Rowery, czy nie potrzebują tam aby korektora...
Gmina Chrząstowice - bez k w środku. To jeden z baboli, które (nie jakie) znalazłam ;)

Yin

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #335 dnia: Września 13, 2011, 04:34:54 pm »
To jeden z baboli, które (nie jakie) znalazłam ;)
To jeszcze nic, Leszkowi w jakimś artykule wsadzili silnik elektryczny do roweru i system odzyskujący energię :D  Media kłamią jak nic ;)

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #336 dnia: Września 13, 2011, 04:44:03 pm »
Hahaha :) to na pewno Wyborcza, gdyby ten tekst był w Gazecie Polskiej, byłaby tam czyściutka prawda ;) hihihi

raffi

« Odpowiedź #337 dnia: Września 13, 2011, 05:03:11 pm »
Poprawny link (poprzedni nie działa już): http://polskanarowery.sport.pl/msrowery/1,105126,10282474,Rowerzysci_poziomi_z_calej_Polski_zjechali_do_Opola.html

I galeria foto: http://polskanarowery.sport.pl/msrowery/51,105126,10282565.html?i=1&bo=1

Raffi... zapytaj w tej Polsce na Rowery, czy nie potrzebują tam aby korektora...
Gmina Chrząstowice - bez k w środku. To jeden z baboli, które (nie jakie) znalazłam ;)

Babole ślij mi od razu na priv. W pośpiechu robię by to wypuścić dziś, to i popełniam jakieś omyłki pewnie. A chcę to już, natychmiast wypuścić, bo jak nie będzie to świeże, to w ogóle mi temat zdejmą i o poziomach i zlocie nie będzie na portalu nic.

Co do stanowiska - jeżeli masz ochotę popracować społecznie, to jestem przekonany, że Bohdan przywita Cię z otwartymi ramionami ;) Bo stanowiska korektora to u nas zwyczajnie nie ma. Kasy an nie też nie.
« Ostatnia zmiana: Września 13, 2011, 05:13:58 pm wysłana przez raffi »

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #338 dnia: Września 13, 2011, 09:11:00 pm »
Co do stanowiska - jeżeli masz ochotę popracować społecznie, to jestem przekonany, że Bohdan przywita Cię z otwartymi ramionami ;) Bo stanowiska korektora to u nas zwyczajnie nie ma. Kasy an nie też nie.

Łe, lipa :( no ale w portalach www rzadko kiedy są korektorzy. Nawet gazeta.pl (CHYBA) nie ma, a jak ma, to jakiegoś kiepskiego, bo byków tam zatrzęsienie.

trajk-o-ciklista

• całkiem inny wariat
  • To recline is devine!
    • Rowerki, przyczepki, sakwy i bagażniki
« Odpowiedź #339 dnia: Września 13, 2011, 10:45:58 pm »
To jeszcze nic, Leszkowi w jakimś artykule wsadzili silnik elektryczny do roweru i system odzyskujący energię :D  Media kłamią jak nic ;)

Noo LOL ;D Ale dobrze że nie i daszek ;)
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)

VeloMotion recumbents
Igorova Ciklo Garaża

------------------

storm

• Gość
« Odpowiedź #340 dnia: Września 14, 2011, 06:25:26 am »
Ech... jak sobie przypomnę minę tych dwóch:
http://storm.oceangirl.eu/zlot2011/216-IMG_6161.JPG.html
Jak do nich podszedłem na Rynku w Opolu i zacżąłem dopytywać skąd mają takie dziwne rowery... Ze sztycą wpychaną do tyłka i w ogóle ;)

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #341 dnia: Września 14, 2011, 06:48:47 am »
Hehehehehehe :D
A wczoraj na ścieżce rowerowej na al. KEN jakiś dziadek na rowerku mnie wyprzedził! Nadepnął mi na ambicję, skubaniutki, więc po pedałach i dalej go gonić! A tu figa. Dziadek był niesamowity, już po chwili znikł w oddali i tyle go widziałam.
No skandal nad skandale! ;)

MYSH

« Odpowiedź #342 dnia: Września 14, 2011, 07:25:43 am »
Mak się nie przyznawaj bo Cię Storm objedzie ;) poziomka to nie wszystko, jak dziadek przez 40 lat jeździ na rowerze pionowym, to trzeba sporo mięśnie nie poziomce wyćwiczyć by go dogonić ;)

Yin

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #343 dnia: Września 14, 2011, 08:09:14 am »
dziadek na rowerku mnie wyprzedził!
Był na dopingu jak nic! ;)

storm

• Gość
« Odpowiedź #344 dnia: Września 14, 2011, 08:16:46 am »
A za co mam objeżdżać? Przecież Makenzen jeździ dopiero od miesiąca czy dwóch na rowerze, a i to też niecodziennie z tego co wiem i odległości jakie pokonuje też nie są zbyt duże, więc trudno się od razu po niej spodziewać możliwości iście "Gemsiowych" ;)