Powstał regulamin forum.poziome.pl
Co ja tu widzę:- gumę złapali pod wodociągami, co za miejsce w sam raz przed serpentynami - ależ walczyli z górą . Jeszcze na poprzedniej poziomce też obrałem tą trasę. Na serpentynach na pewno poleciało w moją stronę parę ciepłych słówek.
Cytat: Jacekddd w Października 23, 2023, 11:17:59 pmCo ja tu widzę:- gumę złapali pod wodociągami, co za miejsce w sam raz przed serpentynami - ależ walczyli z górą . Jeszcze na poprzedniej poziomce też obrałem tą trasę. Na serpentynach na pewno poleciało w moją stronę parę ciepłych słówek.Wkleił ci się wpis w cytat ;-)Czyny bohaterskie (podjazd) nie mogą się obyć bez kropli potu.PS. Mi się też wkleił wpis w cytat. Albo coś z nami albo coś z forum. Co zrobiłem nie tak... ?
Cytat: robson97991 w Listopada 02, 2023, 05:46:38 pmCytat: Jacekddd w Października 23, 2023, 11:17:59 pmCo ja tu widzę:- gumę złapali pod wodociągami, co za miejsce w sam raz przed serpentynami - ależ walczyli z górą . Jeszcze na poprzedniej poziomce też obrałem tą trasę. Na serpentynach na pewno poleciało w moją stronę parę ciepłych słówek.Wkleił ci się wpis w cytat ;-)Czyny bohaterskie (podjazd) nie mogą się obyć bez kropli potu. Bo tak to trzeba umieć. Znaczy wkleić w cytat. Dawno się nie udzielałem.......uczę się od nowa.
Cytat: Jacekddd w Października 23, 2023, 11:17:59 pmCo ja tu widzę:- gumę złapali pod wodociągami, co za miejsce w sam raz przed serpentynami - ależ walczyli z górą . Jeszcze na poprzedniej poziomce też obrałem tą trasę. Na serpentynach na pewno poleciało w moją stronę parę ciepłych słówek.Wkleił ci się wpis w cytat ;-)Czyny bohaterskie (podjazd) nie mogą się obyć bez kropli potu.