Autor Wątek: [SPRZEDANY] Zestaw na koło 28 cali (tył) i bateria 24Ah!  (Przeczytany 1863 razy)

przenikanie

• wyczynowiec na poziomie
[SPRZEDANY] Zestaw na koło 28 cali (tył) i bateria 24Ah!
« dnia: Lutego 27, 2017, 12:23:14 pm »
Sprzedam zestaw kompletny z kołem tylnym 28 cali. Zestaw plug&play, czyli bez kombinowania co i jak połączyć. Wtyczki pasują do gniazdek, nie można się pomylić.
W zestawie:
1. markowy silnik TranzX przekładniowy, bezoporowy ze sprzęgłem kierunkowym zapleciony w koło 28 cali z zębatką 7T
2. bateria 36V 24Ah na nowych ogniwach samsung INR29E. Tak, nie pomyliłem się, pojemność 24 Ah, co wystarczy na dłuuuuugie trasy, a nawet jeszcze dłuuuuuuuuuższe. Bateria oczywiście z BMSem i ładowarką. Złącze XT60. Wymiary: 33 x 12 x 6 cm. Przy tych wymiarach łatwo znaleźć dla niej miejsce. Można też wozić ją w obudowie na bagażniku. Jakby co, posiadam mocną obudowę ze sklejki oklejoną folią czarny carbon 3D. Wymiary o 2 cm większe niż sama bateria. Koszt dodatkowy 100 zł. Takie obudowy wyglądają naprawdę nieźle. Tu przykład:

3. Dedykowany sterownik
4. Zintegrowana "tablica rozdzielcza w manetce" czyli manetka kciukowa z precyzyjnym woltomierzem cyfrowym i wyłącznikiem stacyjki.
na życzenie klamki hamulcowe firmy GM.

Całość 1590 zł

Z obudową baterii carbon 1690 zł
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 04, 2017, 05:01:03 pm wysłana przez przenikanie »
Hase Kettwiesel delta trike 72V / 2kW
Hase Kettwiesel delta trike 60V / 1kW