Autor Wątek: Ku przestrodze - nominacje do Nagrody Darwina  (Przeczytany 3838 razy)

storm

• Gość
Ku przestrodze - nominacje do Nagrody Darwina
« dnia: Stycznia 23, 2017, 10:58:27 pm »
Drodzy - wyjątkowo coś z "punktu widzenia kierowcy". Po prostu tyle durnych zachowań w życiu nie widziałem. tak wiem, są "polskie Drogi" czy "polscy Kierowcy", ale ten filmik (o wyprzedzaniu) - przebija wszystko i wszystkich. Albo prawie.

Polecam: https://www.youtube.com/watch?v=P6RFj3BwCwI
"TOP 10 OVERTAKING FAIL COMPILATION #CRASH #TOP10"

tomo

• całkiem inny wariat
  • SWB DIY
Odp: Ku przestrodze - nominacje do Nagrody Darwina
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 24, 2017, 02:17:48 pm »
Stary, internetów nie przeglądasz? ;)
Wpisz w jutuba "russian accidents" to zobaczysz co ludzie potrafią odwalić na drodze.
Ale film niezły i treściwy. Obowiązkowo pokazywałbym takie coś "młodym narwanym". Zwłaszcza tych fruwających Sebixów na ostatnim ujęciu.
Edzia:
Albo takich kaskaderów kierował bym na resocjalizacyjne wyjazdy razem z karetkami do wypadków. Jeden z drugim by zobaczył to i owo, pawia puścił parę razy, kilka nocek by nie przespał, to by mu się takiej jazdy odechciało.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 24, 2017, 05:10:59 pm wysłana przez tomo »

gajowy

• wyczynowiec na poziomie
  • byle dalej i dalej
« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 24, 2017, 04:24:21 pm »
Wpisz w jutuba "russian accidents" to zobaczysz co ludzie potrafią odwalić na drodze.
Ale film niezły i treściwy. Obowiązkowo pokazywałbym takie coś "młodym narwanym" Zwłaszcza tych fruwających Sebixów na ostatnim ujęciu.
Edzia:
Albo takich kaskaderów kierował bym na resocjalizacyjne wyjazdy razem z karetkami do wypadków. Jeden z drugim by zobaczył to i owo, pawia puścił parę razy, kilka nocek by nie przespał, to by mu się takiej jazdy odechciało.

Z całą stanowczością popieram to co napisałeś!!!

3x3

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 27, 2017, 09:54:16 am »
Jest taka akcja, chyba w Niemczech. Jak nazbierasz punkty, to zamykają pacjenta w izolatce i pompują w niego same drastyczne filmiki. Można też w pen sposób "wykupić " punkty.

Przy okazji polecam czeski serial "Nemyslisz, zaplatisz"
http://www.sadistic.pl/reklamy-vt146758.htm
'

storm

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 27, 2017, 06:32:45 pm »

Przeglądam i widzę i czasami aż chwytam się za głowę, mimo iż prawka jeszcze nie mam...

Ale film niezły i treściwy. Obowiązkowo pokazywałbym takie coś "młodym narwanym". Zwłaszcza tych fruwających Sebixów na ostatnim ujęciu.

I właśnie dlatego, wyjątkowo ruszyło mnie i udostępniłem bo takiej bezmyślności dawno nie widziałem, nawet na "Polskich Drogach". Ba, nawet na ruskich road rage nie widziałem aby ichnie bójki uliczne i rozwałki były tak bezmyślne :]

Myślę, że przede wszystkim przymusowe obejrzenie całej serii Polskich Dróg, Polskich Kierowców itp.
Serio - to pomaga. Znakomicie działa na wyobraźnię.