@3x3 - bardzo chętnie, ale jeszcze nie mam czym nakręcić. Ale myślałem o tym bo tu po prostu można nakręcić cały serial jak NIE budować dróg rowerowych ani śmieszynek.
3x3 temat jest spoko i do tego rozwojowy 
Przeanalizuj tylko ostatnie ~10 postów.
Najpierw ktoś stwierdza że 24 lata mieszkania w swojej miejscowości albo 13 lat jeżdżenia po samej Bydgoszczy to nic bo przecież on tu mieszka od 2 lat i już wie wszystko 
Potem wyzywa się kolesia za to że jeździ do roboty swoją drogą a nie tą którą on sam uważa za najgorszą 
Na koniec obwinia wszystkich o hipokryzję zaraz po tym:
[...]Nie znasz moich tras i nie wiesz jak jeżdżę, którędy gdzie i na co [...]
Zasadniczo nie czytam blogów - ten mnie jednak wciągnął 
@Szydziu - no i niestety ale zapominasz, że ilość spędzonych lat w danym miejscu nie oznacza, że ktoś zna daną okolicę perfect. Ba. Ja mogę powiedziec, ze mimo iż mieszkałem do niedawna pod Warszawą to w takim Pałacu w Wilanowie byłem raz i to przypadkiem

Poza tym nie rozumiem co ty ode mnie chcesz? Ja tylko udowodniłem Danielastemu, że niestety nie zna topografii niektórych istotniejszych miejsc w Brzydgoszczy, podałem linka do mapy jako dowód na to. A ty za co na mnie wsiadasz? Bo uważasz, że on ma rację i to ja z Google Mapsami kłamiemy w żywe oczy? Może jeszcze oczy mnie oszukały i błędnik i te zakręty są tak jak mówi Danielasty, którego nigdy na Myślu nie widziałem (poza 1 razem!).
Kolejna sprawa - można znać znakomicie swoją drogę do pracy, okolicę zamieszkania itede. Ale jestem pewien, ze w ciągu półtora roku zwiedziałem _wszystkie_ drogi krajowe dookoła Brzydgoszczy - na których nigdy Danielasty nie był. Bo by go trema zjadła. I jakiś smok zeżarł pewnie. ;P
@Danielasty - jak daleko oddaliłeś się od Brzydgoszczy?
@jarek_es - skoro już kasujesz w postach to może pokasujesz te gify, które kompletnie nic nie wnoszą?
Dlaczego uderzasz w dyskusję i dyskutantów, a nie ruszasz psotów ludzi, którzy z tematu robią śmietnik?