Autor Wątek: Wypadki, kolizje, przypadki, zdarzenia...  (Przeczytany 292372 razy)

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
Odp: Wypadki, kolizje, przypadki, zdarzenia...
« Odpowiedź #645 dnia: Maja 28, 2015, 12:38:55 pm »
@Szydziu - stanowczo za mało jeździłeś.

Jesli 13 lat jezdzenia to malo to ile wg. Ciebie jest odpowiednio?
Moze po prostu masz jakis kompleks ´warszawiaka´ i problemy z aklimatyzacja w nowym miejscu?
Pozdrawiam z Poznania ktory tez nie jest najgorszy ;)
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

storm

• Gość
« Odpowiedź #646 dnia: Maja 28, 2015, 02:39:21 pm »
@Szydziu - miałem na myśli, że za mało jeździłeś w Bydgoszczy. Po prostu za mało widziałeś.

kaczor1

• całkiem inny wariat
  • www.kaczor2.blogspot.com
    • HPV Poland & Recumbent Bike
« Odpowiedź #647 dnia: Maja 28, 2015, 02:57:07 pm »

Mogę się przysiąść obok?

storm

• Gość
« Odpowiedź #648 dnia: Maja 28, 2015, 04:04:32 pm »
@Kaczor - dlaczego robisz tak jak inni z tego tematu burdel? I to ty, taki niby dbający o czystość na tym forum i porządek, prawie że moderator?
Niezły z ciebie hipokryta.

3x3

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #649 dnia: Maja 28, 2015, 04:34:39 pm »
Danielasty, storm, może te trzy strony bicia piany czy to jest zakręt, czy skrzyżowanie to za mało  8). Powinniście zamieścić jakiś film z trasy, a najlepiej kilka (z różnych ujęć, różne prędkości przejazdu, naświetlenie, najazdy kamerą i rowerem na niesfornych pieszych tudzież rolkarzy...
Zaczynają się wycieczki osobiste, czytalność spada, bo robi się niesmacznie. Czas wprowadzić nowy wątek, może jakiś bohater pozytywny uratuje treść, bo forma  :-\

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #650 dnia: Maja 28, 2015, 08:28:41 pm »
3x3 temat jest spoko i do tego rozwojowy ;)
Przeanalizuj tylko ostatnie ~10 postów.
Najpierw ktoś stwierdza że 24 lata mieszkania w swojej miejscowości albo 13 lat jeżdżenia po samej Bydgoszczy to nic bo przecież on tu mieszka od 2 lat i już wie wszystko ;)
Potem wyzywa się kolesia za to że jeździ do roboty swoją drogą a nie tą którą on sam uważa za najgorszą ;)
Na koniec obwinia wszystkich o hipokryzję zaraz po tym:
[...]Nie znasz moich tras i nie wiesz jak jeżdżę, którędy gdzie i na co [...]
Zasadniczo nie czytam blogów - ten mnie jednak wciągnął ;)

Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

jarek_es

• Administrator
  • całkiem inny wariat
« Odpowiedź #651 dnia: Maja 28, 2015, 09:02:21 pm »
Panowie, osobiste pogaduchy i wyzwiska wysyłajcie sobie na pw. "Wypowiedzi" trochę okroiłem, choć palec mnie świerzbił by je całkowicie wyciąć - ale niech słowa świadczą o nas...
Kaczor - niezłe podsumowanie :)

storm

• Gość
« Odpowiedź #652 dnia: Maja 28, 2015, 09:42:34 pm »
@3x3 - bardzo chętnie, ale jeszcze nie mam czym nakręcić. Ale myślałem o tym bo tu po prostu można nakręcić cały serial jak NIE budować dróg rowerowych ani śmieszynek.

3x3 temat jest spoko i do tego rozwojowy ;)
Przeanalizuj tylko ostatnie ~10 postów.
Najpierw ktoś stwierdza że 24 lata mieszkania w swojej miejscowości albo 13 lat jeżdżenia po samej Bydgoszczy to nic bo przecież on tu mieszka od 2 lat i już wie wszystko ;)
Potem wyzywa się kolesia za to że jeździ do roboty swoją drogą a nie tą którą on sam uważa za najgorszą ;)
Na koniec obwinia wszystkich o hipokryzję zaraz po tym:
[...]Nie znasz moich tras i nie wiesz jak jeżdżę, którędy gdzie i na co [...]
Zasadniczo nie czytam blogów - ten mnie jednak wciągnął ;)

@Szydziu - no i niestety ale zapominasz, że ilość spędzonych lat w danym miejscu nie oznacza, że ktoś zna daną okolicę perfect. Ba. Ja mogę powiedziec, ze mimo iż mieszkałem do niedawna pod Warszawą to w takim Pałacu w Wilanowie byłem raz i to przypadkiem :)
Poza tym nie rozumiem co ty ode mnie chcesz? Ja tylko udowodniłem Danielastemu, że niestety nie zna topografii niektórych istotniejszych miejsc w Brzydgoszczy, podałem linka do mapy jako dowód na to. A ty za co na mnie wsiadasz? Bo uważasz, że on ma rację i to ja z Google Mapsami kłamiemy w żywe oczy? Może jeszcze oczy mnie oszukały i błędnik i te zakręty są tak jak mówi Danielasty, którego nigdy na Myślu nie widziałem (poza 1 razem!).

Kolejna sprawa - można znać znakomicie swoją drogę do pracy, okolicę zamieszkania itede. Ale jestem pewien, ze w ciągu półtora roku zwiedziałem _wszystkie_ drogi krajowe dookoła Brzydgoszczy - na których nigdy Danielasty nie był. Bo by go trema zjadła. I jakiś smok zeżarł pewnie. ;P
@Danielasty - jak daleko oddaliłeś się od Brzydgoszczy?

@jarek_es - skoro już kasujesz w postach to może pokasujesz te gify, które kompletnie nic nie wnoszą?
Dlaczego uderzasz w dyskusję i dyskutantów, a nie ruszasz psotów ludzi, którzy z tematu robią śmietnik?

DeVilio

• całkiem inny wariat
  • Chill... tylko chill nas uratuje.
« Odpowiedź #653 dnia: Maja 29, 2015, 09:14:20 am »
Fajnei by było gdyby Admin raczył wykasować wszystkie posty nie związane z tematem tego wątku... bo jak na razie Storm znowu walczy ze wszystkimi no i wszyscy znowu walczą ze Stormem co nie jest nowością.
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

storm

• Gość
« Odpowiedź #654 dnia: Maja 29, 2015, 10:33:20 am »
Fajnei by było gdyby Admin raczył wykasować wszystkie posty nie związane z tematem tego wątku... bo jak na razie Storm znowu walczy ze wszystkimi no i wszyscy znowu walczą ze Stormem co nie jest nowością.

I to jest właśnie najlepszy przykład typowego spamu w tym wątku.

live_evil

• Administrator
  • całkiem inny wariat
  • ...i stąd wiemy, że Ziemia ma kształt banana
« Odpowiedź #655 dnia: Maja 29, 2015, 12:02:45 pm »

I to jest właśnie najlepszy przykład typowego spamu w tym wątku.
Wzruszające.

jarek_es

• Administrator
  • całkiem inny wariat
« Odpowiedź #656 dnia: Maja 29, 2015, 05:08:11 pm »
Dyskusja zrobiła się nie na temat stąd kłódka.
Proszę założyć wątek: "Ale ja wiem lepiej..." i tam kontynuować tę pasjonującą rozmowę.