Autor Wątek: Flevo Blackbike  (Przeczytany 19985 razy)

Mikrobi

• kolarz na poziomie
Odp: Flevo Blackbike
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 16, 2014, 10:40:36 am »
Z przodu planuje zalozyc cos na trojkat ramy po obu stronach, z tylu hmmm zbiera sakwa, sakwy szkoda, ale jeszcze sobie radzi.
Ogolnie to jest to cos co jest w dalszych planach.

DeVilio

• całkiem inny wariat
  • Chill... tylko chill nas uratuje.
« Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 16, 2014, 02:11:21 pm »
Ja musiałem u siebie do 20' kombinować trochę, ale udało się przerobić jedno plastikowe oryginalne coś co było z flevo plus metalowe błotniczki i jakoś to gra ze sobą i wygląda... Cały czas choruję na nóżkę do roweru bo męczące jest opieranie go o cokolwiek, masz może jakiś pomysł co i gdzie dorobić?
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

władek8

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 16, 2014, 02:35:44 pm »
DeVilio po raz kolejny zapytam a po co ci nóżka jeśli stawiasz rower na stopce to wnioskuję że nie jest wtedy przypięty i bałbym się tak zastawić rower(tym bardziej taki jak twój na który jak sam pisałeś długo odkładałeś), jeśli jest przypięty to opiera się o to do czego jest przypięty. Jedyna opcja przydatności stopki- podwórko. U mnie na podwórku zawsze opieram rower o coś: płot dom balustradę. Więc po co zakładać coś co będzie mało używane.

Mikrobi

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 16, 2014, 03:11:35 pm »
Hm, czasami przy drodze nie jest latwo o balustrade a nozka poprostu by sie sprawdzila.
Sek w tym ze w moim flevo przy kolach 26 i dosyc wysokiej ramie ciezko o konkretna nozke.
Pozostaje rozwiazanie retro ktore mi sie nie podoba: dwustronna nozka mocowana z obu strona ramy zblizona ksztaltem do litery U.

tomo

• całkiem inny wariat
  • SWB DIY
« Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 16, 2014, 04:36:26 pm »
U siebie mam koło 20 cali i nie było wielkim problemem dobrać stopkę. Z resztą zawsze mozna ją przedłużyć np. aluminiową rurką.