Autor Wątek: Sprzedam trójkołowca Performer  (Przeczytany 4583 razy)

recutibi

• sympatyk na poziomie
  • **
Sprzedam trójkołowca Performer
« dnia: Września 13, 2010, 11:21:56 am »
Cześć Wszystkim,

Zanim umieszczę tę informację na allegro i e-bay, wypada Was powiadomić: z przyczyn rodzinnych
chciałbym sprzedać "moje oczko w głowie" - jest to trójkołowiec "Performer" (resorowany tył, 3x9 biegów, dwa hamulce tarczowe, bagażniki itp). Ma niecały rok, jest po jednym bardzo lajtowym sezonie (przejechał parę set kilometrów), mam nadzieję że uda mi sie wkleić jego zdjęcie tutaj:

Cena 4.400 zł. Do oglądania i odbioru w Katowicach

PrzemO

• wyczynowiec na poziomie
  • Never talking just keeps walking...
    • Sporty alternatywne
Odp: Sprzedam trójkołowca Performer
« Odpowiedź #1 dnia: Września 13, 2010, 01:02:31 pm »
Szkoda, wielka szkoda recutibi, że sprzedajesz trajka. Widziałem go na żywo w Katowicach, na parkingu przy CH Trzy Stawy, ale niestety nie mogłem poczekać na Ciebie (gdyż albowiem bardzo się spieszyłem). Rower bardzo ładny. A zdjęcia częściowo już są na forum (ze spotkań poziomek w Kato), pozwolę sobie podrzucić je tutaj:

Uploaded with ImageShack.us

Przerwa

recutibi

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: Września 13, 2010, 01:14:23 pm »
Dzięki za pomoc, wygląda na to że z tego kompa nie mogę wrzucić zdjęcia. Wieczorem z domu już będzie łatwiej.

sławek

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #3 dnia: Września 13, 2010, 01:54:23 pm »
 Mam BARDZO miłe doświadczenia w handlu z recutibi- w styczniu kupiłem od Niego owiewkę Azuba. Załatwianie spraw z Nim to prawdziwa przyjemność.

z przyczyn rodzinnych  nchciałbym sprzedać "moje oczko w głowie" - jest to trójkołowiec "Performer"

Piszesz "z przyczyn rodzinnych"... Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku?
                           Pozdrawiam Sławek
Sławek

recutibi

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: Września 13, 2010, 08:34:04 pm »
Tym razem chyba już będę mógł pokazać zdjęcie