Autor Wątek: Nowe Dynasy  (Przeczytany 3663 razy)

kaczor1

• całkiem inny wariat
  • www.kaczor2.blogspot.com
    • HPV Poland & Recumbent Bike
Nowe Dynasy
« dnia: Września 21, 2014, 01:28:26 pm »
W sobotę mieliśmy finał projektu Mini Dynasy, ktory polegal na zbudowaniu minidromu - cały projekt był finansowany ze zbiórki na portalu polakpotrafi.

W trakcie finalu my mieliśmy wycieczkę po nie istniejących już obiektach sportowych, którą zakończyliśmy tam gdzie następnie była impreza, były zawody, były pokazy, był koncert i film dokumętalny międzyinnymi o torze Orzeł.

Kilka fotek
https://www.facebook.com/ForumPoziomePl/photos/a.364811293681664.1073741830.129425130553616/364811973681596/?type=1

dziantek

• wyczynowiec na poziomie
Odp: Nowe Dynasy
« Odpowiedź #1 dnia: Września 21, 2014, 05:57:49 pm »
Byłem pewien, że o Dynasys będzie  ::)
Za tym góru w klapkach nie pójdę, ale za tą panią w mini pojadę wszędzie  :P 
Fajna impreza, ale tor mógłby być większy. Mnie się w głowie kręci od samego patrzenia  :o

kaczor1

• całkiem inny wariat
  • www.kaczor2.blogspot.com
    • HPV Poland & Recumbent Bike
« Odpowiedź #2 dnia: Września 22, 2014, 08:25:23 am »
Byłem pewien, że o Dynasys będzie  ::)

No taki tytuł ma wątek, więc o czym miało by być?  :P

Za tym góru w klapkach nie pójdę, ale za tą panią w mini pojadę wszędzie  :P 
Fajna impreza, ale tor mógłby być większy. Mnie się w głowie kręci od samego patrzenia  :o

"Góru" w klapkach jest spoko - ma niezły talent krasomówczy, a co do mini  :-X

Sama impreza, EKSTRA.
Ten mini tor, to naprawdę mocna rzecz.
Czy mógłby być większy?. Pewnie tak, ale nie dawało by to tyle fanu.
Tor po zawodach był dostępny dla wszystkich bez znaczenia na typ roweru - trzeba było tylko wytrzeć koła/opony.
Organizatorzy również nie widzieli przeszkód, aby mnie tam wpuścić, ale po zrobieniu kilku kółek na singlu, sam stwierdziłem, że to nie jest dobry pomysł aby próbować na SWB.

Kilka filmików z końcówki zawodów - robione telefonem, więc HD i super ujęć nie będzie  :P

https://www.youtube.com/watch?v=_alEXL1wdL8&index=1&list=PLRxbvRe9-CMzvpBUGXOFCI6EoXrC0idvX

dziantek

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #3 dnia: Września 22, 2014, 04:38:58 pm »
Bo mnie o poniższe chodziło. ;) Na video faktycznie już mniej klaustrofobicznie, oops - właśnie się gościu wywalił  :o, no i muzyczka też fajna, aż muszę wyjść pojeździć, bo mnie brejkdens rozbujał.