Autor Wątek: Pozioma Bydgoszcz  (Przeczytany 9855 razy)

Danielasty

• całkiem inny wariat
Odp: Pozioma Bydgoszcz
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 20, 2012, 09:57:11 pm »
ojj tam nie ma co, poziomych gości powitamy zawsze, nawet jak są przejazdem. W te kilka dni nauczyłem się jeździć na swb. Poznałem fajną rodzinkę, miałem okazje sobie przypomnieć jak to jest opiekować się małymi dziećmi, dokształciłem się w języku dziecięcym. Kasia bardzo sympatyczna kobieta - jak bym już poznał Ją wcześniej, nie wiem, może gdzieś przypadkiem - kij wie. Grzegorz całkiem porządny człowiek z dwiema prawymi rękoma. Ania i Ula to przecudowne dzieci, aż chciałoby się mieć takie własne :)

michu

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 21, 2012, 09:18:54 am »
Ja się od Daniela dowiedziałem wszystkiego. Gdyby nie on to nawet nie wiedziałbym, że przyjeżdżacie, czy kiedy macie odjazd ;). Miło mi było Was poznać, przejechać się gromanikową poziomką. A pomoc w rozładunku/załadunku to drobiazg.

ka_sroczka

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 21, 2012, 12:15:30 pm »
ojj tam nie ma co, poziomych gości powitamy zawsze, nawet jak są przejazdem. W te kilka dni nauczyłem się jeździć na swb. Poznałem fajną rodzinkę, miałem okazje sobie przypomnieć jak to jest opiekować się małymi dziećmi, dokształciłem się w języku dziecięcym. Kasia bardzo sympatyczna kobieta - jak bym już poznał Ją wcześniej, nie wiem, może gdzieś przypadkiem - kij wie. Grzegorz całkiem porządny człowiek z dwiema prawymi rękoma. Ania i Ula to przecudowne dzieci, aż chciałoby się mieć takie własne :)

Ale nas skomplementowałeś :) Dzięki.
Naprawdę było nam miło. I dziękujemy za cierpliwość do postojów pieluchowych czy na placu zabaw.
PS. jak będziesz miał własne, to powiedz, czy są TAKIE ;)

ka_sroczka

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 21, 2012, 12:19:37 pm »
Ja się od Daniela dowiedziałem wszystkiego. Gdyby nie on to nawet nie wiedziałbym, że przyjeżdżacie, czy kiedy macie odjazd ;). Miło mi było Was poznać, przejechać się gromanikową poziomką. A pomoc w rozładunku/załadunku to drobiazg.

Dla nas ten "drobiazg" wiele znaczy :) Naprawdę dziękujemy.
I też miło było Was poznać.

Danielasty

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 21, 2012, 12:23:31 pm »
ile płaciliście za pociąg z wawy do bdg na 1 osobe? Może we wrześniu bym zajechał na MK do wawy i wrócił pociągiem, bo jednak 220km jednego dnia - bdg - wawa - to dość sporo

ka_sroczka

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 21, 2012, 02:48:18 pm »
zapłaciliśmy za całą naszą rodzinę i 2 rowery 93,24 zł w TLK

Rower - 9,10 zł,
bilet 100% - 53,60 zł.

Dzięki dzieciom do lat 4 korzystaliśmy z biletu rodzinnego

Nie wiem, czy jest jakieś InterRegio na tej trasie, jeśli jest, będzie tańsze (bo podróż z Bydgoszczy do Kołobrzegu kosztowała nas 80,30 zł, a to podobna odległość): rower 5,50 zł, bilet 100% - 49,5 zł. Tu można skorzystać ze zniżki Ty i Raz, Dwa, Trzy - jeśli jedziesz z inną osobą w dowolnym wieku. My jako "głównego" pasażera (płacącego za swój bilet bez dodatkowej zniżki 30%) podaliśmy jedną córkę, a te trzy osoby ze zniżką to byliśmy my (bilet normalny) i druga córka (bezpłatnie).

W razie czego możemy Cię przenocować (pod Warszawą).