Grzesiu ale mnie podkręcasz
.
Dzięki za projekcik - całkiem ładny, a potrafisz jeszcze załatwić by doba trwała parę godzin więcej
.
Obiecuję że jeżeli już się zabiorę za laminowanie to na kierownicy się nie skończy i oprócz Gemsiego też Ciebie będę zanudzał pytaniami co i jak.
Nie zauważyłem aby ktokolwiek mnie zamęczał w jakikolwiek sposób tym bardziej pytaniami.
To tylko szkic i nie podkręcam, taką sztycę można zrobić w tydzień po 2,5h/dzień.
Pewnie mocowanie sztyca laminatowa(tak sobie to nazwałem dal ułatwienia opisu)/sztyca mostka wymaga zastosowania wzmocnienia
bo to miejsce będzie najbardziej obciążone. Aż kuci aby pokombinować z jakimś alu albo zastosować istniejącą część.
Pewnie w miejscu łączenia ze śrubą tej sztycy mostka wypadało by użyć jakiejś tulei z kołnierzem.
Jak chcesz mogę Ci zrobić projekt. podeślij zwymiarowaną sztycę mostka i długość tego ramienia w którym ma być wysuwana rura.
Co do doby dopiero teraz weekend udało mi się coś konkretnie zrobić.. w tygodniu zbyt wiele codziennych obowiązków wysysa czas aby oddać się czemuś innemu..