Powstał regulamin forum.poziome.pl
Gratulacje! Można gdzieś o tym coś więcej poczytać?
Okazało się, że trochę na opak zinterpretowałem zdanie z zaproszenia: "Stowarzyszenie Zielone Mazowsze ma zaszczyt zaprosić Pana Grzegorza Romanika na rozdanie wyróżnień dla Sprzymierzeńców Niezmotoryzowanych" - nie było mnie wśród osób wyróżnionych, ale i tak było warto być, i to z kilku powodów.Obroniłem dziś pracę inżynierską, a jak powszechnie wiadomo po egzaminie powinna być imprezaPo drodze sprawdziliśmy, jak się podróżuje z Croozerem autobusami - dojechaliśmy i wróciliśmy, nie musieliśmy przepuszczać żadnego autobusu (były same niskopodłogowe i niezbyt zatłoczone).Miałem okazję spotkać kilka osób, które znałem tylko ze współpracy on-line, m. in. Marka Sołtysa (szalonego wózkowicza) i radnego Bartosza Dominiaka.Od jednego pracownika ZDM dowiedziałem się, że oznakowanie poziome kontrapasa rowerowego na Kapucyńskiej będzie grubowarstwowe - moim zdaniem to dobrze, bo jest trwalsze i jest wyczuwalne pod kołami - jest to istotne zimą, gdy linie pod śniegiem mogą być niewidoczne. Nie będzie możliwości skrętu w lewo kontrapasa w ul. Kapucyńską, ale sam kontrapas powinien powstać, gdy tylko pozwoli na to pogoda.