[...]w jaki sposób montujecie rurkę do prowadzenia łańcucha do ramy, tak aby się nie przesuwała wraz z łańcuchem? Musimy rozwiązać problem zbyt luźnego łańcucha, wiem że można zamontować rolki i jak nie będzie wyjścia to je zamontujemy ale chciałbym to zrobić w możliwie najprostszy sposób za pomocą rurki.
Sorry - bo temat dawno rozwiązany. Wyjdę zatem na troll'a. Troll to debil emocjonalny. Zatem potwierdzę sugestię Rumcajsa odnośnie mego debilizmu. Sławek się ucieszy: Maciej-Pacan-Paciej. A teraz uwaga!!! Trolluję!!! No dobra!!! Pora na prawdziwy profesjonalizm. Nie ma kompromisów.. Let's get totally pro! Żadne tam druty stalowe, żadne tam stare zeszyty szkolne, żadne tam uchwyty od lampek rowerowych. Pora na aluminium. Aluminium jest najlepsze! Frezowane/ toczone/ polerowane/ gwintowane. Wygląda bardzo profesjonalnie. Jeśli to plastik - yyyyyy - to też dobrze - bo można to zrobić z włókna szklanego. Zdibondujmy to alu jak kadłub Airbusa! I mamy wtedy prawdziwy, rasowy "custom'owy element". Nie korzystamy z żadnych tam "gotowych" elementów! Wszystko na zamówienie! Mamy manufakturę! I jesteśmy totalnie "cool":

Koniec trollowania. A tak na serio - znalazłem to zdjęcie i chciałem "dorzucić" do już zamkniętego wątku. I wzięło mnie akurat na trollowanie (dzięki koledzy za podpuszczanie: Yin, Rumcajs, Szydziu, MpAlternatywa, Sławek). Jak to nie było śmieszne to wstawię zdjęcie jakiejś ładnej (rozebranej?!) dziewczyny i odwrócę waszą skromną uwagę jeszcze bardziej w jakiś bardziej wyrafinowany sposób. Wam drodzy koledzy udaje się odwracać uwagę drażniąc się, docinając, robiąc złośliwe uwagi, spłycając temat. Pomyślałem że zacznę robić tak samo. Wam wolno - no to zacznę Was naśladować. Czyli będę sobie kpił. Szydził. Odwracał uwagę. Robił pseudo-uwagi. Może wtedy bardziej zwrócicie uwagę na swoje postępowanie tak samo jak zwracacie na moje.